Service

Gas monitoren worden gebruikt om de veiligheid van personeel en het milieu te waarborgen. Het is daarom van groot belang dat de apparatuur goed werkt. U moet hier zeker van zijn. Daarvoor dient u het onderhoud van uw gas monitoren regelmatig uit te (laten) voeren. Afhankelijk van de specifieke monitor, moet het onderhoud van gasdetectiematerialen halfjaarlijks of jaarlijks uitgevoerd worden. Daarbij worden alle onderdelen van de gasmonitor gecontroleerd en de apparatuur gekalibreerd. Door regelmatig onderhoud van uw gas te monitoren, kunt u erop vertrouwen dat u uw personeel en het milieu beschermt tegen gevaarlijke gassen.

Onderhoud en reparatie door Compur Monitors

Als full-service organisatie is Compur Monitors in Hendrik-Ido-Ambacht, nabij Dordrecht, voorzien van een speciaal uitgeruste werkplaats voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en een eventuele reparatie van gasdetectie apparatuur en materialen. We beschouwen service aan onze klanten als onze belangrijkste taak. Onze serviceafdeling beschikt over een grote hoeveelheid kennis over en ervaring met gasdetectie en het onderhoud van gasdetectie materialen. Met deze ruime kennis streven we ernaar om u en onze andere klanten maatwerk te leveren bij het onderhoud van gas monitoren.

Het onderhoud van Compur gasdetectiematerialen die al in gebruik zijn, voeren we graag voor u uit. Indien nodig, kunnen we de materialen voor u repareren. Alle onderdelen van deze apparatuur, waaronder de bekende Monitox 4100 serie, zijn leverbaar, waardoor we het gebruik van de apparatuur kunnen continueren. Voor het onderhoud van uw gas monitoren kunt u een servicecontract afsluiten.

Advies over gas monitoren onderhoud

Naast goed en nauwkeurig onderhoud van uw gas monitoren, voorzien wij u ook graag van eersteklas advies. Indien u meer informatie wenst over de Compur gasdetectieapparatuur die u al heeft of over het afsluiten van een servicecontract, kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze serviceafdeling. Daarnaast komen we, indien gewenst, kosteloos bij u op locatie om de status van de apparatuur op te nemen. Aan de hand daarvan geven we u een vrijblijvend advies voor het onderhoud van uw gasdetectie materialen. Neem contact met ons via info@compur.nl of 078 – 682 05 37 op om de mogelijkheden te bespreken.  

Bekijk ook eens:
Gasdetectie zelftest | Gasdetectiemeter | Gasdetectoren

Service