Over ons

Pand van Compur.nl

Compur Monitors GmbH (München) is al meer dan 25 jaar toonaangevend fabrikant van industriële gasdetectie apparatuur en tevens pionier van de draagbare gasdetector.

Compur Monitors heeft wereldwijd vestigingen en distributeurs. Compur Monitors produceert en levert conform DIN EN ISO 9001:2000 kwaliteitsnorm en onder-scheidt zich doordat gasdetectie apparatuur en gassensoren geheel in eigen laboratoria worden ontwikkeld en geproduceerd. Hoogwaardige sensortechnologie en jarenlange praktijk-toepassingen garanderen veiligheid, betrouwbaarheid en een zeer hoge selectiviteit.

In de Benelux wordt Compur gasdetectie apparatuur meer dan 2 decennia toegepast. Om maatwerk in producten en diensten te kunnen bieden heeft Compur Monitors voor de Benelux een eigen vestiging.

Als full-service organisatie, zijn wij voorzien van een speciaal uitgeruste werkplaats voor uitvoering van calibratie, reparatie en service van/aan gasdetectie apparatuur.

Tevens ontwerpen en bouwen wij klantspecifiekegasdetectie-systemen, verzorgen wij het in bedrijf stellen van nieuw geleverde installaties, preventief onderhoud on-site alsmede onderhoudscontracten, service- en gebruikerstrainingen en verhuren wij gasdetectie apparatuur.