Service

Gas monitoren worden gebruikt om de veiligheid van personeel en het milieu te waarborgen en moeten daarom worden voorzien van goed onderhoud. Om het goed te laten werken, dient u het onderhoud van uw gas monitoren regelmatig uit te (laten) voeren. Schakel hiervoor Compur Monitors uit Hendrik-Ido-Ambacht in. Afhankelijk van de specifieke monitor, moet het onderhoud van gasdetectiematerialen halfjaarlijks of jaarlijks uitgevoerd worden. Daarbij worden alle onderdelen van de gasmonitor gecontroleerd en de apparaten gekalibreerd. Door regelmatig onderhoud van uw gas te monitoren, vertrouwt u er op dat u uw personeel en het milieu beschermt tegen gevaarlijke gassen.

Voorzie uw gas monitoren van professioneel onderhoud

Als full-service organisatie is ons bedrijf voorzien van een speciaal uitgeruste werkplaats voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en een eventuele reparatie van apparaten en materialen voor gasdetectie. We beschouwen service aan onze klanten als onze belangrijkste taak. Onze serviceafdeling beschikt over een grote hoeveelheid kennis over en ervaring met gasdetectie en het onderhoud van gasdetectiematerialen. Met deze ruime kennis streven we ernaar om u en onze andere klanten maatwerk te leveren bij het onderhoud van gas monitoren of gasmeetkoppen.

Naast onderhoud ook vakkundige reparatie

Het onderhoud van onze gasdetectiematerialen die al in gebruik zijn, voeren we graag voor u uit. Indien nodig, kunnen we de materialen voor u repareren. Alle onderdelen van deze apparaten, waaronder de bekende Monitox 4100 serie, zijn leverbaar. Daardoor kunnen we het gebruik continueren. Voor het onderhoud van uw gas monitoren kunt u een servicecontract afsluiten.

Vraag advies over onderhoud

Naast goed en nauwkeurig onderhoud van uw gas monitoren, voorzien wij u ook graag van eersteklas advies. Indien u meer informatie wenst over onze apparaten voor gasbewaking of over het afsluiten van een servicecontract, neemt u telefonisch contact met ons op via 078 – 682 05 37 . Daarnaast komen we, indien gewenst, kosteloos bij u op locatie om de status van de apparaten op te nemen. Aan de hand daarvan geven we u een vrijblijvend advies voor het onderhoud van uw gasdetectiematerialen.

Service