Stationair gasdetectiesysteem

  • ✓ Innovatieve sensortechnologie
  • ✓ In-house productie
  • ✓ Wereldwijd gevestigd

Een stationair gasdetectiesysteem wordt ook wel een vast gasdetectiesysteem genoemd. Dit wordt op een vaste plek bevestigd en bewaakt vervolgens continu de ruimte. Denk aan fabriekshallen en ketelruimtes, maar ook aan ziekenhuizen en winkels. Op al deze plekken waarborgt een stationair gasdetectiesysteem de veiligheid van personen die zich er bevinden. Schaf dit systeem aan bij Compur Monitors, uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Heeft u vragen over onze diensten?

Bel direct: 078 – 682 05 37ofStuur ons een bericht

De voordelen van een stationair gasdetectiesysteem

Het gebruik van een stationair gasdetectiesysteem kent, ten opzichte van draagbare gasdetectie systemen, een aantal belangrijke voordelen. U kunt het gasdetectiesysteem namelijk op de juiste, vaste plek bevestigen. Dit kan bijvoorbeeld een plek zijn waar het risico op lekkage het grootst is, zoals bij vaten, kleppen en pompen. Na de bevestiging wordt de lucht daar continu gemeten. Lekt er gas, dan slaat het systeem direct alarm. Het kan dus ook als een detector voor lekkage worden gezien. U bent er daardoor dag en nacht zeker van dat er geen gas lekt in uw fabriekshal of ketelruimte. Dat brengt ons bij het volgende voordeel: er hoeft niemand in de ruimte te zijn voor de uitvoering van de gasdetectie. Dat voorkomt dat iemand een ruimte instapt waar de lucht levensgevaarlijk is.

Verschillende stationaire gasdetectiesystemen

Bij Compur Monitors hebben we verschillende vaste gasdetectiesystemen. Ons nieuwste stationaire gasdetectiesysteem is de Statos 560. Het is de enige gasdetector die dagelijks een zelftest uitvoert met echt gas. We hebben gasdetectoren die specifiek giftige gassen, zuurstof of brandbare gassen meten, maar ook systemen die zowel giftige gassen als brandbare gassen en zuurstof kunnen detecteren. Daardoor kunt u altijd het stationaire gasdetectiesysteem kiezen dat bij uw wensen en bedrijf past.

Schaf dit gassysteem aan

Wilt u een stationair gasdetectiesysteem aanschaffen om de veiligheid van uw personeel en het milieu te waarborgen? Dan bent u bij ons bedrijf op de juiste plek. U heeft een ruime keuze aan vaste stationaire gasdetectiesystemen en we voorzien u graag van eersteklas advies over bijvoorbeeld gastmeetkoppen. Heeft u vragen over de systemen en welk stationair gasdetectiesysteem het beste bij uw wensen en bedrijf past? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op via info@compur.nl.

Contactformulier